Alex Jay Scott

Midfielder, Bournemouth
Ålder: 20 år
Längd: 178cm
Vikt: 0kg
Alex Jay Scott (född 21 augusti 2003) är en engelsk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för Premier League-klubben AFC Bournemouth. Född på Guernsey representerar han England på ungdomsnivå.

Alex Jay Scott är en ung engelsk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom sporten. Han föddes den 21 augusti 2003 och har redan etablerat sig som en professionell spelare för AFC Bournemouth i Premier League. Scott spelar som mittfältare och har visat stor talang och potential i sin unga ålder.

Det som gör Scott extra intressant är att han är född på Guernsey, en ö i Engelska kanalen. Trots att han inte är född i England har han valt att representera landet på ungdomsnivå. Det visar på hans engagemang och passion för fotbollen samt hans ambition att nå framgång inom sporten.

Scott har redan imponerat på fotbollsvärlden med sin teknik, spelförståelse och förmåga att dominera på mittfältet. Han har potentialen att bli en framstående spelare i framtiden och det blir spännande att följa hans utveckling.

Det är alltid inspirerande att se unga talanger som Scott blomstra inom fotbollen. Med rätt träning, stöd och möjligheter kan han nå stora framgångar och bli en viktig spelare för både AFC Bournemouth och Englands landslag.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik