Intrum är ett ledande börsbolag inom kredit- och förfallshantering i Europa. Bolaget grundades 1923 och har sedan dess etablerat sig som en pålitlig partner för företag och organisationer som behöver hjälp med att hantera sina kundfordringar.

Intrum erbjuder en bred portfölj av tjänster inom inkasso, köp av fordringar och kreditupplysning. Genom att använda avancerade analytiska verktyg och digitala lösningar kan bolaget effektivt hantera och optimera sina kunders kreditportföljer.

Bolaget har en stark närvaro i flera europeiska länder och samarbetar med företag inom olika branscher, inklusive bank och finans, telekommunikation, detaljhandel och energi. Intrum har också en betydande internationell närvaro och är aktivt engagerat i att hjälpa företag att hantera sina internationella kundfordringar.

Intrum är känt för sin höga kompetens och professionalism inom kredit- och förfallshantering. Bolaget strävar efter att erbjuda sina kunder innovativa och skräddarsydda lösningar för att hjälpa dem att förbättra sin likviditet och minska sina kreditrisker.

Med en stark finansiell ställning och en erfaren ledning är Intrum väl positionerat för fortsatt tillväxt och framgång på den europeiska marknaden för kredit- och förfallshantering.
Telegram om bolaget Intrum

Intrum aktie

Namn
Intrum
Status
Listad
Ticker
INTRUM
Lista
Large Cap
Aktier
121 720 918
Sektor
Finans