Attendo är ett börsbolag som är verksamt inom vård- och omsorgssektorn. Bolaget grundades år 1985 och har sedan dess vuxit och etablerat sig som en av de ledande aktörerna inom äldreomsorg i Norden.

Attendo erbjuder olika typer av vård- och omsorgstjänster, såsom äldreboenden, hemtjänst och rehabilitering. Bolaget strävar efter att erbjuda högkvalitativ och personcentrerad vård, där individen står i fokus.

En viktig del av Attendos verksamhet är att skapa en trygg och stimulerande miljö för de äldre. Bolaget arbetar aktivt med att utveckla sina verksamheter och erbjuder även olika former av aktiviteter och sociala möjligheter för de boende.

Attendo är noterat på Stockholmsbörsen och har en stark finansiell ställning. Bolaget har en stabil tillväxt och har expanderat både organiskt och genom förvärv. Genom att vara börsnoterat har Attendo också en tydlig ansvarighet gentemot sina aktieägare och strävar efter att skapa långsiktigt värde för dem.

Sammanfattningsvis är Attendo ett börsbolag som är specialiserat inom vård- och omsorgssektorn. Bolaget erbjuder högkvalitativa vårdtjänster och strävar efter att skapa en trygg och stimulerande miljö för de äldre. Med sin starka finansiella ställning och fokus på långsiktig tillväxt är Attendo en viktig aktör inom äldreomsorgen i Norden.
Telegram om bolaget Attendo

Attendo aktie

Namn
Attendo
Status
Listad
Ticker
ATT
Lista
Mid Cap
Aktier
161 386 592
Sektor
Hälsovård